JANA EXTRA PENDAPATAN

Kenapa Shaklee menjadi pilihan sebagai business online saya?  

1. SHAKLEE -Company yg stabil sejak 1956- lebih 50tahun di pasaran.Ia tertua di pasaran makanan tambahan dan pastinya kukuh dan hebat.


Sebuah syarikat yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee selaras dan patuh pada prinsip yang telah dibina oleh pengasasnya, Dr Forrest C Shaklee.Pada 2004, Ripplewood Holdings LLC dan Activated Holdings LLC telah mengambil alih perniagaan Shaklee di seluruh dunia oleh Yamanouchi Pharmaceutical Co. Ltd. Shaklee merupakan pengeluar dan pengedar ulung nutrisi, penjagaan peribadi, penjagaan rumah dan produk rawatan udara termasuk 45 paten di seluruh dunia. 


2. Produk yg berkualiti 
Salah satu produknya yg pertama dicipta- Vitalized Mineral, dirumus pada 1915. Ia produk yg harmoni dgn alam semulajadi dan terbukti dgn ujian klinikal. Apabila anda memilih produk Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI. Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam pembangunan produk yang lengkap, penyelidikan dan percubaan-percubaan klinikal. Setiap tahun lebih kurang 83,000 ujian makmal dan kualiti dijalankan ke atas produk nutrisi dan bahan-bahannya sahaja. Produk-produk Shaklee merupakan hasil satu proses mendalam bagi kajian saintifik dan penilaian penyedlidikan pihak ketiga dan juga kajian klinikal bebas oleh kumpulan Pakar Sains Kesihatan. Shaklee juga merujuk kepada Lembaga Penasihat Saintifik, satu kumpulan kebangsaan yang merupakan ahli sains yang diiktiraf oleh peneraju dalam Institusi akademi dan perubatan. 

3. Pelan Jualan Menarik Shaklee 
Anda berpeluang menikmati bonus skim yg shaklee tawarkan, tiada limit RM, berpeluang mengikuti trip2 international dan local secara percuma, berpeluang mendapat recognition (trophy dan cash) dari Shaklee, berpeluang membina empayar bisnes anda sendiri baik secara part time atau full time..dan hasil daripada apa yg anda kongsikan dgn mereka diluar sana.

Secara ringkasnya, KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE :
  • Yuran Keahlian adalah seumur hidup.Majalah Rasmi "Shaklee Today" akan diterima setiap 2 Bulan.
  • Nikmati potongan harga 15-20% bagi setiap product Shaklee yang ditawarkan.
  • Tidak perlu bekejar atau keluar mencari pelanggan. Tidak perlu "head-hunting" untuk mencari downline.
  • Tidak perlu menyimpan stok di rumah. 
  • Kelas bimbingan diberikan secara online/offline, kami sediakan group tertutup di FB untuk berkongsi tips/sharing on marketing, bisnes, consultation, produt knowledge, motivation dan lain-lain.
  • Peluang menjana INCOME 3-4-5 ANGKA, menikmati BONUS KERETA, PERCUTIAN bertaraf 6 STARS, Umrah & Ziarah, semuanya tidak mustahil bila anda bersama Shaklee!

Bagaimana untuk menjadi Pengedar Sah Shaklee?

Anda mempunyai TIGA(3) pilihan cara untuk menjadi pengedar sah Shaklee:
  1. Pendaftaran keahlian ialah RM 65 sahaja. Kos penghantaran Shaklee Memberkit ialah RM 10 ke Semenanjung Malaysia dan RM 20 ke Sabah & Sarawak. Anda juga boleh membuat pendaftaran terus secara walk in ke HQ atau branch berdekatan anda. Pastikan anda menghubungi kami terlebih dahulu untuk membuat urusan pendaftaran.
  2. Keahlian PERCUMA di berikan kepada pelanggan yang membuat pembelian berjumlah 200 UV dan ke atas. Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut.
  3. Dapatkan lebih manfaat dengan menyertai GOLD AMBASSADOR Program, di mana anda boleh membawa Business Shaklee anda ke peringkat Global dan boleh membuat tajaan ahli di luar Malaysia. Bagi mereka yang serius untuk memberi komitmen memulakan Shaklee Business, Gold Ambassador Program adalah pilihan yang tepat.

Saya rasa bertuah mendapat bimbingan dari jaringan Group Jutawan Shaklee (online secret group), eksklusif di bawah bimbingan Master Iffah Anuar & Master Cery. From A to Z.. From Zero to Hero.. Perkongsian hebat info & tips business offline/online daripada mereka yang sangat berpengalaman. Income 4, 5 & 6 angka adalah tidak mustahil kerana mereka telah membuktikannya! Yang penting minat, fokus dan kesabaran yang tinggi. Mari menuju puncak kejayaan bersama kami. Sertai kami sekarang! Mahu menyertai keluarga bahagia kami, dan bersama-sama menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee samaada secara separuh masa, mahupun sepenuh masa?


Kami menawarkan training & guidance berterusan kepada anda, tidak kira di mana anda berada di seluruh Malaysia ini. Tidak perlu menghadiri kursus setiap hari, semuanya hanya "di hujung jari anda". Dengan ilmu, disiplin dan kerajinan, kami yakin anda juga boleh berjaya seperti yang lain. Insya Allah.Jika anda berminat dan ingin mengetahui maklumat lanjut, bolehlah hubungi saya..


Siti Hajar [mamabusyra] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 862681 ]
sms/whatsapp 012 4494611 | mamabusyra@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...